8-9/12/23 : ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ |2 ημέρες | από 95 €

Το ταξίδι με δύο λόγια

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Καλώς ήλθατε στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, μοιράζει απλόχερα το χαμόγελο, τη διασκέδαση και τη μαγεία των Χριστουγέννων στους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Δωρεάν Δράσεις, πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια και φυσικά ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του μας περιμένουν κάθε χρόνο για 39 απολαυστικές και θεαματικές ημέρες.”

ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Τρίκαλα είναι μια ιστορική πόλη της Δυτικής Θεσσαλίας και αποτελεί πρωτεύουσα του Νομού Τρικάλων. Γενικά, πρόκειται για μια επίπεδη, μοντέρνα πόλη, με σωστή ρυμοτομία και πολλές ανέσεις. Οι κάτοικοί της απολαμβάνουν μια καλή ποιότητα ζωής. Διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, οι όχθες του οποίου αποτελούν σημαντικό χώρο πρασίνου. Στα δυτικά της ορθώνεται ο Κόζιακας, τμήμα της Οροσειράς της Πίνδου.

ΜΕΤΕΩΡΑ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )

Λίγα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της θεσσαλικής πεδιάδας, στην πόλη της Καλαμπάκας, βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας, οι βράχοι των Μετεώρων. Πριν από πολλούς αιώνες, σχηματίσθηκαν αυτοί οι τεράστιοι βράχοι που ξεπερνούν σε ύψος τα 600 μέτρα και στους οποίους βρήκαν καταφύγιο οι ερημίτες ιδρύοντας μια από τις σημαντικότερες μοναστηριακές κοινότητες της Ελλάδας. Τα Μετέωρα αποτελούν ένα μοναδικό μέρος και είναι κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός, διότι είναι ένα σύμπλεγμα τεράστιων παλαιολιθικών βράχων και βυζαντινών μοναστηριών στις απότομες κορυφές τους με μοναδικά κειμήλια και τοιχογραφίες. Σήμερα σώζονται οκτώ Ιερές Μονές, από τις οποίες οι έξι είναι σε λειτουργία, τέσσερις αντρικές και δύο γυναικείες. Το 1988 τα Μετέωρα ανακηρύχθηκαν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και η ευρύτερη περιοχή των Αντιχασίων ανήκει στο ευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο NATURA 2000, καθώς έχει σπάνια πανίδα και χλωρίδα.

Τιμή ανά άτομο
Δίκλινο 95€
Μονόκλινο115€
Παιδιά σε τρίκλινο ( 6 έως 12 ετών)75€
Παιδιά σε τρίκλινο ( έως 5 ετών)Δωρεάν
Παιδιά σε δίκλινο ( 6 έως 12 ετών)75€
Παιδιά σε δίκλινο ( έως 5 ετών)45€

Τηλέφωνο κρατήσεων 2741080700, 6985959387

Τι περιλαμβάνεται

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο PADELIDAKI HOTEL στο κέντρο των Τρικάλων
  • Φόρος διαμονής
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Σημειώσεις

Καμία κράτηση δεν ισχύει χωρίς την αντίστοιχη προκαταβολή.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 2741080700

ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει