17/03/24 : ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ |Ημερήσια |20€ ανά άτομο

Το ταξίδι με δύο λόγια

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, της μεγάλης γιορτής της Πάτρας που φέτος θα προσφέρει πλήθος συγκινήσεων και γερές δόσεις χαράς στη μεγαλύτερη καρναβαλική περίοδο εδώ και 180 χρόνια, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

 Στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην κεντρική πλατεία της Πάτρας θα απολαύσουμε τη φαντασμαγορική, μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων.  Η παρέλαση διασχίζει την πόλη, παρακολουθείται από χιλιάδες θεατές στα πεζοδρόμια, τα μπαλκόνια των σπιτιών και τις κερκίδες. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι αστείρευτο κέφι , αυθορμητισμό και καρναβαλική διάθεση!

Φετινό θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού:

«Τι κι αν μας “μπριζώνουν”;

Τα όνειρά μας συνεχίζουν να μας ψηλώνουν.

Be Unplugged! λοιπόν»

και στο Καρναβάλι «απο-καλωδιωνόμαστε» και επιλέγουμε τον δρόμο της κινητοποίησης, της δημιουργικής έκφρασης, της ανθρώπινης επαφής, της καρναβαλικής, ζωτικής πνοής.

Μετά το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο μώλο του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Πάτρας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Κόρινθο ύστερα από μία υπέροχη εξόρμηση με το MARDIKIS ON THE ROAD!!

Τι περιλαμβάνεται

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Φ.Π.Α
  • Αρχηγός -συνοδός γραφείου

Σημειώσεις

Αναχωρήσεις από ΙΣΘΜΟ-ΚΟΡΙΝΘΟ-ΒΡΑΧΑΤΙ-ΒΕΛΟ-ΚΙΑΤΟ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Photo Gallery

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 2741080700

ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει