16/10/2022 ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ | 20€ το άτομο

Το ταξίδι με δύο λόγια

  • Η Καρύταινα  το « ΤΟΛΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ » είναι ένας από τους πιο γραφικούς και ιστορικούς οικισμούς της Αρκαδίας. Είναι χτισμένη σε κορυφή λόφου γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο, στο χώρο όπου βρισκόταν η αρχαία Βρένθη.  Βρίσκεται σε υψόμετρο 580 μέτρων και απέχει 54 χλμ από την Τρίπολη και 20 χλμ από τη Μεγαλόπολη. Είναι ένας επιβλητικός διατηρητέος οικισμός που θα σας εντυπωσιάσει με τα πέτρινα διώροφα ή τριώροφα σπίτια μερικά του 19ου αιώνα, τα πλακόστρωτα σοκάκια καθώς και τις πολλές παλιές βυζαντινές εκκλησίες.
  • Η Ανδρίτσαινα, ένα από τα ομορφότερα σημεία του νομού Ηλείας.Τα σπιτάκια με τις κόκκινες κεραμοσκεπές βουτηγμένα στην καταπράσινη φύση της περιοχής θυμίζουν αλπικό τοπίο.  Λιθόστρωτα, δαιδαλώδη σοκάκια –από τα ψηλότερα δρομάκια απολαμβάνει κανείς τόσο θέα στο χωριό όσο και στην περιβάλλουσα φύση– μεγαλοπρεπή αρχοντικά και πέτρινες βρύσες συνθέτουν γραφικές εικόνες μοναδικής ομορφιάς.
  • Τα Παπάκια βρίσκονται 25 λεπτά βόρεια της Μεγαλόπολης μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον με πλατάνια και αμυγδαλιές. Μία όαση χαράς και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους καθώς περιέχει ζωολογικό πάρκο, λιμνούλες με πάπιες ,γήπεδα ,καφετέρια και εστιατόριο.
Τιμή κατά άτομο 20€
Παιδιά από 6 έως 12 ετών 10€
Παιδιά έως 5 ετώνΔωρεάν

Τι περιλαμβάνεται

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 2741080700

ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος